Producten

Producten

Flanders Food Productions biedt een brede waaier aan van harde en semi harde kazen. Al naargelang de toepassing, gaan we op zoek naar een klantspecifieke oplossing.

SLICED

SHREDDED

BLOCK

Sneetjes

Het gamma sneetjes is zeer ruim, zowel in afmetingen als gewicht. Naast de standaardverpakkingen voor Foodservice en industrie zijn onze verpakkingslijnen uitgerust om de gewenste verpakking te maken voor elke klant en retailer.

Rasp

Het assortiment rasp kan zowel puur als in mengeling aangeboden worden. Al naargelang de wensen van de klant kunnen er eveneens plantaardige kaasalternatieven toegevoegd worden.

Blok

Mozzarella, Cheddar, Gouda, Edam, Emmental, Maasdam zijn enkele voorbeelden van kazen die wij op maat kunnen versnijden.

Verpakking

De verpakking van het rasp assortiment varieert van retailverpakking (20g, 50g, 100g, 150g,…) tot grootverpakking voor Foodservice (1kg en meer) en bulk voor industrieel gebruik. Voor het verpakken van het sneetjes assortiment heeft u de keuze uit dieptrek, flowpack of klappack.
​​​​​​​
Ook blokproducten kunnen versneden en verpakt worden volgens vraag en wens van de klant. Kortom, wij zijn sterk in het verpakken, labelen of printen volgens de gewenste klantspecificaties.

Private Label

Flanders Food Productions biedt producten aan voor multifunctioneel gebruik. De producten zijn geschikt voor algemeen gebruik maar ook als component in de verwerking van voedingsmiddelen. Het toepassingsgebied is zeer uiteenlopend en kan gaan van pizzabereidingen, bakkerijproducten, lasagna´s tot de industriële verwerking in sauzen en dergelijke meer.

Tevens is het volledige assortiment een uitstekende basis voor uw Private Label. Wij werken graag samen met u een klantspecifieke verpakking uit, onder uw eigen merk en/of eigen label.

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u een bestelling plaatsen? 

CONTACTEER ONS

In de kijker

Flanders food productions

Heeft u vragen of opmerkingen? Zend ons een bericht. We helpen u graag verder

FFP N.V./S.A. - Flanders Food Productions
John Cockerillstraat 87
3920 Lommel
België

Tel.: + 32 11 60 46 66
Fax.: + 32 11 60 46 67
info@flandersfoodproductions.be

Contacteer Ons