Over FFP

Over ons

Zeg maar FFP

Flanders Food Productions, kortweg FFP, werd in 2003 opgericht vanuit een passie voor kaas.
Wat kleinschalig begon met het raspen van kaas, groeide al snel uit tot een innovatief bedrijf dat vandaag de dag een ruim assortiment kan aanbieden van harde en semi harde kazen in uiteenlopende rasp - en snijformaten.
​​​​​​​
We bieden oplossingen voor zowel Foodservice en Horeca groothandel alsook Food Industry en Retail door te differentiëren in verpakkingsformaten , al dan niet met private label.
​​​​​​​
Flexibiliteit, gedrevenheid en voortdurende innovatie zorgen ervoor dat  Flanders Food Productions voor al uw projecten een totaaloplossing kan bieden.

Onze aanpak

Door samen met onze klanten op zoek te gaan naar de beste oplossing voor hun specifieke vraag, streven we ernaar om de voorkeurspartner te zijn in kaas.

Elke dag staat er een ambitieus team voor u klaar met een "hands on mentality to get things done" om kwalitatief hoogstaande producten af te leveren. Gecombineerd met een correcte service streeft Flanders Food Productions voortdurend naar de verdere uitbouw van een duurzame en constructieve relatie met zowel bestaande als potentiële klanten.

Heeft u een vraag of wilt u een bestelling plaatsen? 

CONTACTEER ONS

Laatste Nieuws

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Flanders food productions

Heeft u vragen of opmerkingen? Zend ons een bericht. We helpen u graag verder

FFP N.V./S.A. - Flanders Food Productions
John Cockerillstraat 87
3920 Lommel
België

Tel.: + 32 11 60 46 66
Fax.: + 32 11 60 46 67
info@flandersfoodproductions.be

Contacteer Ons