Met veel plezier ontvingen we deze week de deelnemers van de Welt sessies georganiseerd door VOKA

Cultuur en strategie vanuit HR perspectief... Vandaag krijgt dit nog een extra dimensie want naast de bedrijfscultuur komen we steeds vaker in contact met verschillende culturen op de werkvloer. De krapte op de belgische arbeidsmarkt dwingt ons, FFP, ertoe om op zoek te gaan naar nieuwe collega's over de grenzen heen, zelfs over zeeën heen met bijhorende uitdagingen tot gevolg. Dankzij Benny D Helft van Voka - Kamer van Koophandel Limburg liet Nele Verrezen van Marcell's Journey ons op een interactieve manier zien wat de essentiële bouwstenen zijn om hier op de juiste manier mee om te gaan. Laat maar komen, die verschillende culturen! Wij zien het alvast als een verrijking, zou maar saai zijn als we allemaal hetzelfde zijn, niet?

Meest Recente Posts

 Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een groeiend bedrijf, stuur dan je sollicitatie met CV via onderstaand formulier of mail naar HR@flandersfoodproductions.be, tav HR Manager.

Enkel sollicitaties via dit formulier of per mail worden behandeld. Wij garanderen een confidentiële behandeling van jouw sollicitatie.

Meer vacatures

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Flanders food productions

Heeft u vragen of opmerkingen? Zend ons een bericht. We helpen u graag verder

FFP N.V./S.A. - Flanders Food Productions
John Cockerillstraat 87
3920 Lommel
België

Tel.: + 32 11 60 46 66
Fax.: + 32 11 60 46 67
info@flandersfoodproductions.be

Contacteer Ons