Al onze troeven zetten wij in op kaas.Flanders Food Productions (FFP) is een ambitieus en innovatief bedrijf gevestigd te Lommel (België). Al onze troeven zetten wij in op kaas. FFP is dan ook gespecialiseerd in het verwerken en vermarkten van niet alleen harde en semi-harde kazen, maar ook kaasalternatieven. De combinatie van onze vakkennis, gedrevenheid en innovatie maken van Flanders Food Productions uw voorkeurspartner in kaas.

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het versnijden, raspen en verpakken van een breed gamma aan kazen en kaasalternatieven. Het assortiment biedt tevens uiteenlopende rasp- en snijformaten aan. Deze kunnen al dan niet puur of gemengd aangeboden worden. Onze producten vinden hun weg naar de Foodservice & Horeca Groothandel, Industrie en Retail.

Het volledige assortiment aan producten kunnen wij op specifieke vraag van de klant verpakken in uiteenlopende verpakkingsformaten. Deze variëren van retail verpakkingen tot industriële grootverpakkingen.

Meest Recente Posts

 Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een groeiend bedrijf, stuur dan je sollicitatie met CV via onderstaand formulier of mail naar HR@flandersfoodproductions.be, tav HR Manager.

Enkel sollicitaties via dit formulier of per mail worden behandeld. Wij garanderen een confidentiële behandeling van jouw sollicitatie.

Meer vacatures

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Flanders food productions

Heeft u vragen of opmerkingen? Zend ons een bericht. We helpen u graag verder

FFP N.V./S.A. - Flanders Food Productions
John Cockerillstraat 87
3920 Lommel
België

Tel.: + 32 11 60 46 66
Fax.: + 32 11 60 46 67
info@flandersfoodproductions.be

Contacteer Ons