ProductiemanagerFlanders Food Productions (FFP) te Lommel verwerkt al sinds 2003 kazen in uiteenlopende rasp- en snijformaten en dit in verschillende marktsegmenten: van foodservice tot de voedingsindustrie en retail, met nationale en internationale afzetgebieden van de verwerkte producten. FFP is op dit moment bezig aan een stevig en uitzonderlijk groeitraject: de afgelopen 2 jaren is de capaciteit spectaculair gestegen naar 32.000 ton kaas op jaarbasis dankzij innovatieve investeringen in hoogtechnologische productielijnen, moderne opslaginfrastructuur én met 170 enthousiaste medewerkers. Flanders Food Productions onderscheidt zich door haar medewerkers écht centraal te stellen: respect, een veilig en aangenaam werkklimaat en een ontwikkelingsprogramma op maat van iedere collega staan voorop. De volgende jaren zal het ambitieuze Flanders Food Productions blijven investeren in een duurzame uitbreiding. Om haar snelle groei verder te kunnen vorm geven zijn we op zoek naar een Productiemanager.  

 


Als productiemanager zorg je voor de stroomlijning van het gehele productieproces en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een realistische en efficiënte productieplanning. Je bepaalt de strategie betreffende productiviteit, kosten en veiligheid van medewerkers en vertaalt deze beleidslijnen naar de drie afdelingshoofden die jij aanstuurt (twee afdelingshoofden productie en afdelingshoofd technische dienst). Je bent een people manager en houdt van efficiënte en open communicatie. Op deze manier zorg je ervoor dat activiteiten tijdig en kwalitatief uitgevoerd worden. Je bent intern en extern aanspreekpunt omtrent alles wat de productie aangaat. Uiteraard werk je nauw samen met andere interne afdelingen en je bent hun sparringpartner in productiegerelateerde vraagstukken. Gezien de groei van het bedrijf, heb je oog voor nieuwe opportuniteiten en optimalisatie van de huidige processen. Je neemt initiatief in verbetertrajecten. Vanuit je ervaring in productieomgeving, voeding en leidinggevende functies, sta je sterk in je schoenen en weet je je team aan te sturen en te motiveren. Je hebt een no-nonsense mentaliteit en handelt oplossingsgericht.

Heb jij zin om een schakel te zijn in de ambitie van Flanders Food Productions? Ga jij een nieuwe uitdaging tegemoet in een hoogtechnologische omgeving? Wil jij werken in een dynamisch, veilig en klantgericht bedrijf? Laat dan snel van je horen via onderstaand formulier of mail naar HR@flandersfoodproductions.be, t.a.v. HR Manager. Wij garanderen een confidentiële behandeling van jouw sollicitatie.

Meest Recente Posts

 Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een groeiend bedrijf, stuur dan je sollicitatie met CV via onderstaand formulier of mail naar HR@flandersfoodproductions.be, tav HR Manager.

Enkel sollicitaties via dit formulier of per mail worden behandeld. Wij garanderen een confidentiële behandeling van jouw sollicitatie.

Meer vacatures

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Flanders food productions

Heeft u vragen of opmerkingen? Zend ons een bericht. We helpen u graag verder

FFP N.V./S.A. - Flanders Food Productions
John Cockerillstraat 87
3920 Lommel
België

Tel.: + 32 11 60 46 66
Fax.: + 32 11 60 46 67
info@flandersfoodproductions.be

Contacteer Ons