Vacature buyer non-foodBij Flanders Food Productions (FFP) verwerken we kazen in uiteenlopende rasp- en snijformaten en dit in verschillende marktsegmenten: van foodservice tot de voedingsindustrie en retail. Het afzetgebied is echt wereldwijd. Op dit moment zijn we bezig aan een stevig en uitzonderlijk groeitraject: de afgelopen 2 jaren is de capaciteit spectaculair gestegen naar 30.000 ton op jaarbasis dankzij innovatieve investeringen in hoogtechnologische productielijnen, moderne opslaginfrastructuur én met 160 enthousiaste medewerkers. De volgende jaren blijven we investeren in een duurzame uitbreiding. Maar even belangrijk is dat we ons ook onderscheiden door de medewerkers écht centraal te stellen. Met een aangenaam werkklimaat en een ontwikkelingsprogramma op maat van iedere collega. Om onze snelle groei verder te kunnen vorm geven zijn we op zoek naar een gepassioneerde buyer non-food.  

Functieomschrijving: 


Als buyer non-food sta je in voor de operationele uitvoering en opvolging van het volledige proces van de aankoop van grondstoffen, uitrusting, (verpakkings)materiaal en diensten teneinde de organisatie op continue basis te voorzien van de nodige grondstoffen en materialen.  


 • Aankopen (van prijsvraag tot bestelling): je volgt de commerciële activiteiten op, je gaat de prijsaanvragen opstellen, uitsturen en opvolgen, je evalueert de offertes, je selecteert leveranciers en onderhandelt met deze leveranciers,…
 • Logistieke opvolging (van bestelling tot levering): je zal openstaande aankooporders en leveringsplanning opvolgen en coördineren, je zal toezicht houden op levertermijnen en je staat in voor klachtenbehandeling.
 • Informeren, kennisdelen, adviseren en rapporteren.
 • Borgen van het administratieve luik en rapporteert aan de Business Support Manager.
 • Onderhouden van vakkennis.

Functieprofiel: 


 • Je hebt een bachelor diploma of gelijkgesteld door ervaring.
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als aankoper.
 • Je hebt een goede kennis van de Duitse taal, Frans is een pluspunt!
 • Je hebt een excellente kennis van MS office en ERP Software.
 • Je bent daarnaast resultaatgericht, je kan goed plannen en organiseren, je beschikt over sterke mondelingen en schriftelijke communicatie.

Aanbod:  • Een aantrekkelijk brutosalaris in lijn met de opgebouwde ervaring.
 • Een competitief pakket aan extra-legale voordelen.
 • Bovendien kom je in een bedrijf terecht waar je kan meewerken aan de toekomst van het bedrijf, zowel operationeel als strategisch.

Wil je werken in een sterk groeiend bedrijf met een leuke werksfeer? Een bedrijf waar er ruimte is voor initiatief en waar je jezelf kan ontplooien? Neem dan zeker contact op met hr@flandersfoodproductions.be of via +32 11 60 46 66.

Meest Recente Posts

 Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een groeiend bedrijf, stuur dan je sollicitatie met CV via onderstaand formulier of mail naar HR@flandersfoodproductions.be, tav HR Manager.

Enkel sollicitaties via dit formulier of per mail worden behandeld. Wij garanderen een confidentiële behandeling van jouw sollicitatie.

Meer vacatures

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Flanders food productions

Heeft u vragen of opmerkingen? Zend ons een bericht. We helpen u graag verder

FFP N.V./S.A. - Flanders Food Productions
John Cockerillstraat 87
3920 Lommel
België

Tel.: + 32 11 60 46 66
Fax.: + 32 11 60 46 67
info@flandersfoodproductions.be

Contacteer Ons